(Persbericht) Eind mei heeft Handicare Trapliften haar nieuwe website www.handicare-trapliften.nl gelanceerd. De nieuwe website is geheel vormgegeven in de Handicare huisstijl waarmee de nieuwe, frisse Handicare look volledig doorgevoerd is in alle uitingen. De website onderscheidt zich door een goede vindbaarheid, een groot gebruiksgemak en meer interactie met de bezoeker. Daarnaast zijn er diverse filmpjes toegevoegd die de werking van de verschillende trapliften tonen.

Gebruiksgemak
De website is overzichtelijk, heeft een duidelijke navigatie en is ontworpen volgens de laatste technieken. De techniek is onder andere terug te vinden in het ´kruimelpad‘˜ bovenaan elke pagina. Dit kruimelpad geeft exact aan in welke laag de bezoeker zich bevindt en hoe hij weer een niveau (of meerdere niveau's) terug de site in kan gaan. Ook de zoekfunctie maakt het eenvoudig om de gewenste pagina binnen de site te vinden. Bij het ontwerp van de website is bovendien rekening gehouden met de W3C normen voor toegankelijkheid. Deze normen zijn onder andere terug te vinden in het kunnen verhogen van het contrast en het vergroten van het lettertype.

Interactie met de bezoeker
De nieuwe website geeft meer interactiemogelijkheden met de bezoeker. Zo kan een bezoeker zijn gegevens achterlaten zodat hij teruggebeld wordt door een medewerker. Ook zijn er meerdere knoppen op de site zodat de klant eenvoudig bij de contactpagina uit komt. Deze website is speciaal voor consumenten. Voor andere doelgroepen wordt binnenkort onze algemene Handicare website gelanceerd.

Neem zelf een kijkje op www.handicare-trapliften.nl
Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een e-mail.