In alle bureaus van Politie Drenthe staat vanaf woensdag een versierde kerstboom in de ontvangsthal. De kerstboom is niet alleen bedoeld om inwoners van Drenthe tijdens de feestdagen een warm onthaal te geven. De boom is met name bedoeld als wensboom voor mensen die met de politie in contact komen.

Bezoekers van de politiebureaus kunnen een verbeterpunt invullen op een wenskaart en deze vervolgens in de boom hangen. Mensen kunnen verbeteringen aandragen als het gaat om de dienstverlening van de politie. Hierbij kunt u denken aan het verbeteren van de wijze waarop aangiftes tot stand komen, het verbeteren van de (telefonische) bereikbaarheid en het contact tussen politiemedewerker en bezoeker. 

In januari kijken we welke wensen we kunnen uitvoeren om de dienstverlening van Politie Drenthe nog beter te maken. Om een ´cadeautje' terug te geven, vindt er onder de deelnemers een verloting plaats. De eerste prijs is een mobiele telefoon met ingebouwde fototoestel. Mocht de winnaar ooit nog eens getuige zijn van een overtreding of misdrijf dan kan hij/zij direct foto's maken van het incident en dit doorsturen naar de politie...Dus, samen veilig verder!

bron:Politie Drenthe