De Nederlandse autodakkoffer producent Hapro waarschuwt vanochtend in een aantal landelijke dagbladen gebruikers dat de sloten van een viertal typen dakkoffers onder bijzondere omstandigheden spontaan kunnen opengaan.

Recent is gebleken dat onder bijzondere omstandigheden de sloten van bepaalde type
dakkoffers dermate kunnen worden belast dat deze spontaan opengaan. Om de
verkeersveiligheid niet in gevaar te brengen en het risico op ongelukken te voorkomen waarschuwt Hapro gebruikers van bepaalde type autodakkoffers om deze voorlopig niet te gebruiken en contact op te nemen met het door de organisatie ingestelde gratis telefoonnummer 0800 - 0200 744. Tevens kunnen consumenten de speciaal ingestelde website bezoeken waarop nadere informatie te vinden is: www.hapro.info

Omdat Hapro de veiligheid en kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel voert en uiteraard verantwoordelijkheid wenst te nemen richting de gebruikers, zal zij zorgen voor een kostenloze aanpassing van de koffers, waardoor het risico van openwaaien definitief wordt voorkomen.

Het betreft de dakkoffers van het type Hapro Carver 6.4 en 8.4 en de Hapro Roady 310 en 420 die via Makro, Halfords en diverse bedrijven in de automaterialenhandel zijn verkocht.

bron:Hapro

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular