De 63-jarige man uit Silvolde die afgelopen dinsdagavond dood in een woning aan het Fazantplein in Silvolde werd aangetroffen is waarschijnlijk aan de gevolgen van een hartaanval overleden. Dit is vrijdag tijdens de sectie in het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag gebleken. De man was kort daarvoor wel betrokken geweest bij een vechtpartij , maar zijn slechte gezondheid gevolgd door de ontstane opwinding kan zijn dood mogelijk hebben versneld. De vijf verdachten in het onderzoek blijven nog in voorlopige hechtenis.

Een rechercheteam van de politie Achterhoek zet het onderzoek naar de vechtpartij, die afgelopen dinsdagavond in Silvolde plaats vond, voort. Vrijdag vond sectie op de 63-jarige Silvoldenaar plaats. De man werd de bewuste dinsdagavond, kort na een vechtpartij aan het Patrijsplein levenloos in de deuropening van zijn woning aan het Fazantplein aangetroffen.
Vrijdag vond er in het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag sectie plaats.  De conclusie daarvan is vanmiddag aan de familie uitgelegd. Naast de sectie hebben agenten vrijdag het buurtonderzoek voortgezet. De vijf verdachten blijven nog in voorlopige hechtenis. Inhoudelijk worden verder geen mededelingen gedaan over het onderzoek.
bron:Politie Noord en Oost Gelderland

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular