(EMEA Persberichten) Nieuw is het zeker niet. Al ruim 50 jaar geleden toonde de Britse Dr. Simeons na jaren van onderzoek de werking van HCG als afslankproduct aan in combinatie met een vet- en vrijwel koolhydraatvrij 500 kcal dieet.

In 23 dagen kan men 8 12 % van zijn of haar lichaamsgewicht verliezen.

Het unieke is dat tijdens deze afslankkuur, dankzij de manier van dieten het lichaam, of eigenlijk het spijsverteringsproces, als het ware ´gerecet‘˜ wordt. De spijsvertering die, door jaren van slechte eetgewoontes en verkeerde dieten, verstoord is geraakt wordt tijdens het HCG dieet hersteld. Dit zorgt voor de unieke combinatie van gewicht verliezen en het nieuwe, gezonde gewicht behouden dankzij een verbeterde spijsvertering.

Betekent dat dus eindelijk het einde van het jojo-effect?
Ja, in principe wel. Dankzij de manier waarop de kuur is opgebouwd wordt het jojo-effect voorkomen. Gedurende 23 dagen wordt er dagelijks een ampul HCG Oral oplossing ingenomen en wordt het speciale dieet gevolgd. Na deze 23 dagen wordt nog een zogenaamde Stabilisatieperiode gevolgd die ervoor zorgt dat het eetpatroon langzaam weer wordt opgebouwd naar een normaal, gezond eetpatroon. Dit maakt de HCG Oral kuur tot een verantwoorde en doeltreffende manier om blijvend af te slanken.

Maar wat is er dan nieuw aan de HCG Oral kuur?
Hoewel het HCG dieet al vele jaren bestaat en bewezen heeft te werken, is HCG Oral wel degelijk nieuw. Het klassieke HCG dieet maakt gebruik van het menselijke hormoon HCG dat dagelijks moet worden geïnjecteerd. HCG Oral daarentegen is geheel hormoonvrij. Het maakt gebruik van dezelfde eigenschappen als de traditionele HCG maar is, dankzij moderne computerapparatuur, nu vrij van het daadwerkelijke hormoon HCG. Kortom, dezelfde werking als HCG maar dan ethisch verantwoord! Daarnaast heeft het als bijkomend, voor velen zeer groot voordeel dat HCG Oral niet meer hoeft te worden geinjecteerd maar oraal kan worden ingenomen (de zogenaamde ´druppels onder de tong‘˜).

HCG Oral is het ideale dieet voor iedereen die al meerdere dieetpogingen heeft ondernomen zonder het gewenste blijvende resultaat. HCG oral is daarnaast ook ideaal om gewicht te verliezen juist op die lastige plaatsen; buik, billen, bovenbenen, heupen en bovenarmen vanwege de manier waarop HCG werkt. HCG helpt het mobiele vet (het vet op de genoemde lastige plaatsen) sneller te verbranden en laat het structurele vet (het vet dat de spieren en organen beschermt) juist met rust.

De volledige bevindingen van Dr. Simeons zijn terug te vinden in zijn boek ´Pounds & Inches‘˜

Voor meer informatie over HCG Oral: www.hcgoral.eu