Door de Politie Limburg Zuid werd zaterdagavond 4 februari 2006 in Heerlen in een geparkeerde personenauto een dode man aangetroffen. Het slachtoffer is een 45-jarige inwoner van Heerlen. Bij de man werd letsel aan het hoofd en borst (vermoedelijk steekwonden) aangetroffen.

Omstreeks 22.45 uur kwam bij de politie een melding binnen van een ruzie tussen 3 mannen op de Goselingstraat in Heerlen. De getuige zag dat één van hen een hoofdwond had en dat twee mannen plotseling wegrenden. De getuige zag verder dat de gewonde man in een geparkeerde auto stapte, maar niet wegreed.

De politie ging direct poolshoogte nemen en constateerde dat de gewonde man overleden was en hier sprake is van een misdrijf. aarom is een Team Grootschalige Opsporing (15 personen) gestart met het onderzoek. Vandaag zal een buurtonderzoek verricht worden en zullen diverse getuigen nader  gehoord worden.

Op maandag 6 februari 2006 vindt de sectie plaats om de precieze doodsoorzaak vast te stellen. Van de dader(s) ontbreekt elk spoor en de Politie Limburg Zuid doet een dringend beroep aan personen die getuige waren of over informatie beschikken, contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).
bron:Politie Limburg Zuid