Veenendaal, 9 juni  2008 – Kender Thijssen heeft Heintje Tenge (42) benoemd tot accountmanager. In deze nieuwe functie binnen Kender Thijssen is ze verantwoordelijk voor het onderhouden van langdurige klantrelaties en het genereren van new business. Met deze benoeming versterkt Kender Thijssen haar positie binnen het Beheer- en Servicesegment.

Vanuit haar vorige functie als hoofd verkoop binnendienst bij Kender Thijssen, is de organisatie een bekende partij voor Heintje. Door haar jarenlange kennis en ervaring van binnenuit is een overstap naar de functie van accountmanager een logische stap. Tevens is Heintje als accountmanager werkzaam geweest bij Solidium (nu Ordina) en daarvoor bij Apple als Facilitair Manager.
 
Heintje Tenge: “Kender Thijssen is specialist op het gebied van werkplek-, netwerk- en serverbeheer. De professionele aanpak van Kender Thijssen spreekt mij hierin bijzonder aan. ICT-managers besteden relatief veel tijd aan het onderhouden van de ICT-omgeving. Ik zie het als een uitdaging onze klanten hierin te ondersteunen, door ze het operationele deel van ICT uit handen te nemen. Zo ontstaat er weer ruimte om op strategisch niveau na te denken over de inzet van ICT en de continuïteit daarvan.”
 
-----------------
 
Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2007 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 49 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl
Meer informatie
Marcommit PR
René Voorberg
[email protected]
035-582 27 30