Helden Politie arresteert twee mannen voor vernielingen en mishandelingDe politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag rond 02.00 uur een 18-jarige man uit Panningen en een 19-jarige man uit Haelen gearresteerd op verdenking van het plegen van vernielingen en mishandeling.
Bij de politie kwam een melding binnen van een agent die buiten dienst de 18-jarige had aangehouden op het Mariaplein. Het tweetal kwam onder zijn aandacht doordat hij zag dat ze flinke overlast veroorzaakten en een reeks van vernielingen aanrichtten, waaronder het omgooien van afvalcontainers.

Verder heeft het duo iemand op de fiets zonder enige aanleiding geslagen. Dit was aanleiding voor de agent om de 18-jarige aan te houden. Omdat de 18-jarige nogal agressief reageerde, kreeg de agent assistentie van twee portiers van een horecagelegenheid. De andere verdachte wist in eerste instantie te ontkomen, maar na een korte zoekactie door politie, die inmiddels gearriveerd was, werd de 19-jarige eveneens aangehouden. Beide mannen zijn overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Bron: Politie Limburg-NoordComments are closed.
%d bloggers liken dit: