Vanaf vandaag is het TotaalTicket, dat Joop van den Ende introduceerde voor alle musicalliefhebbers in Nederland, ook geldig voor theaterspektakel The Lion King. Belangrijkste voordeel van het TotaalTicket is dat de bezoeker bij aankoop van een entreebewijs The Lion King een gratis eerste klas NS-treinretour ontvangt van en naar het Fortis Circustheater Scheveningen.

 

Samen met vele andere gratis extra's biedt dit ticket de komende zomer volgens het 'all inclusive' principe een complete avond uit voor hetzelfde geld.Mevrouw Kuijs uit Schijndel en partner arriveerden vanmiddag als eerste bezoekers met een TotaalTicket in Scheveningen. Zij maakten gratis gebruik van trein en tram om naar het Fortis Circustheater te komen voor een diner in het Theaterrestaurant en aansluitend de voorstelling van The Lion King. Andere extra's die hen naast het vervoer gratis worden aanboden zijn het gebruik van de garderobe, een consumptie en een souvenirmagazine.

Meer uitgaan voor hetzelfde geld!
Tussen 1 juli en 30 september kunnen bezoekers van The Lion King met het TotaalTicket tussen alle 388 NS-stations in Nederland en respectievelijk het Centraal Station en Holland Spoor in Den Haag gratis reizen. Ook het HTM bus- en tramvervoer naar het theater is gratis. Dankzij het aanbod van avond- en matineevoorstellingen is het voor iedereen mogelijk om na afloop met de trein weer thuis te komen. Het TotaalTicket maakt door het totale voordeel van gemiddeld 38,50 euro per persoon een bezoek aan The Lion King voor nog meer mensen aantrekkelijk. Het TotaalTicket is ook beschikbaar voor de musical Mamma Mia!

Musical van het Jaar 2005
Sinds de premià¨re in april 2004 brachten in Nederland bijna een miljoen mensen een bezoek aan The Lion King. Het theaterspektakel werd vorige maand tijdens het Musical Awards Gala door het publiek uitgeroepen tot Musical van het Jaar 2005. De productie is intussen over de gehele wereld in zeven verschillende landen en tien verschillende theaters te zien.

bron:Van Den Ende

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular