(Persbericht) 4 Oktober is het weer dierendag. De dag waarop iedereen zijn huisdieren extra aandacht geeft. Dit jaar wil Pets Passion extra aandacht geven aan de dieren van Stichting Dierenthuis. Van zondag 19 september tot en met zaterdag 2 oktober doneert Pets Passion 10% van elke bij www.petspassion.nl geplaatste bestelling aan de Stichting Dierenthuis. Deze stichting geeft onherplaatsbare asieldieren een thuis, maar ze moeten noodgedwongen verhuizen en hebben nog ontzettend veel geld nodig voor hun nieuwe thuis.

De Stichting Dierenthuis doet vreselijk goed werk. Zij vangen onplaatsbare asieldieren op die anders levenslang achter de tralies van hun asielkennel zouden moeten verblijven. Vaak hebben deze dieren een traumatisch verleden en is er niemand die deze dieren een nieuw thuis wil geven. Bij Dierenthuis krijgen de dieren geen tralies maar veel liefde en toewijding. Pets Passion wil deze stichting graag helpen en daarom doneert ze 10% van de omzet in de periode van zondag 19 september tot en met zaterdag 2 oktober aan Stichting Dierenthuis.

De mensen van Dierenthuis hebben een zware periode achter de rug. Ze mogen niet blijven op hun huidige terrein en moeten noodgedwongen verhuizen. Gelukkig is er een nieuw terrein gevonden waar ze wel welkom zijn. In oktober 2010 start de bouw van hun nieuwe onderkomen. Hier is nog heel veel geld voor nodig. Daarom wil Pets Passion deze stichting een hart onder de riem steken en hopen we op dierendag een groot bedrag over te kunnen maken aan deze stichting.

Graag willen we daarom iedereen die voor dierendag iets extra‘˜s wil gaan kopen oproepen dit in de 2 weken voor dierendag via www.petspassion.nl te bestellen. U maakt daarmee niet alleen uw eigen dieren blij, maar ook de dieren van dierenthuis. Zij verdienen net als elk ander huisdier wat extra aandacht op dierendag.