Op vrijdag 23 september, precies een jaar na het overlijden van Andrà© Hazes, organiseert Melvin Produkties i.s.m. Mojo Concerts een herdenkingsconcert in de Rotterdamse Ahoy, de thuishaven van de populaire volkszanger. Ter nagedachtenis aan Andrà© Hazes zullen tijdens het concert, getiteld Een Jaar Later, vele Nederlandse artiesten waar Andrà© een band mee had live optreden en een gedeelte van zijn repertoire vertolken. Aanstaande zaterdag begint de kaartverkoop voor het concert. 

Op 23 september 2004 overleed geheel onverwachts de populaire volkszanger Andrà© Hazes. Vanaf donderdag 4 augustus a.s. zendt de TROS de zesdelige documentairereeks Namens Andrà© uit die wordt gemaakt door Endemol Nederland bv. Ivo Niehe maakt op woensdag 21 september een  
documentaire over het leven van Andrà© Hazes met als titel Bloed, Zweet en Tranen. Leidraad is het boek dat Rachel schrijft over haar geliefde. Zijn ups en downs, zijn successen en flops, alle aspecten uit zijn leven komen hierin naar voren. De TROS zendt het concert op 23 september vanuit Ahoy live uit. De artiesten die optreden tijdens het herdenkingsconcert zullen binnenkort bekend worden gemaakt. 
 
bron:Mojo