Het BlackBerry Forum   bestaat deze maand twee jaar en is uitgegroeid tot het grootste BlackBerry Forum van het Nederlandse taalgebied. Ter ere van dit heugelijke feit is de site de afgelopen week geheel vernieuwd. Al sinds de start in maart 2005 van Het BlackBerry Forum, toen nog BlackBerry Gebruikers Nederland Forum gehete, was het forum gericht op zowel de BlackBerry professional en de BlackBerry gebruikers. Voor de BlackBerry professional is er veel informatie te vinden over de installatie, beheer en security van de BlackBerry oplossing. Voor de BlackBerry gebruiker zijn er veel tips, worden ervaringen uitgewisseld en wordt er ook aandacht besteed aan de aanschaf.

Door de recente nieuwe BlackBerry modellen die beschikbaar gekomen zijn, zoals de prachtige BlackBerry Pearl, heeft het aantal BlackBerry gebruikers in Nederland en België en grote toevlucht genomen. Bedrijven waarderen het grote gebruiksgemak, de lage beheerskosten en de hoge security van de BlackBerry oplossing. Zelfstandigen en eenmansbedrijven ontdekken dat ze met de BlackBerry toch altijd bereikbaar zijn en letterlijk hun kantoor op zak hebben. De BlackBerry Pearl heeft ook zijn weg gevonden in de consumenten markt. De multimedia mogelijkheden en de camera zullen aan dit succes hebben bijgedragen.

 Naast de bijna 1000 actieve leden van Het BlackBerry Forum zijn er duizenden bezoekers die dagelijks veel informatie op het forum vinden over de BlackBerry oplossing. Het percentage Belgische BlackBerry gebruikers en professionals is groeiende. In België is de BlackBerry een paar jaar later geïntroduceerd dan in Nederland, maar de acceptatie is er niet minder. Het BlackBerry Forum heeft ook een paar subforums speciaal gericht zijn op de Nederlandse en de Belgische BlackBerry telecom aanbieders.

 De nieuwe layout van Het BlackBerry Forum heeft nu een duidelijk herkenbaar “BlackBerry” uiterlijk en heeft een aantal uitbreidingen en functionele aanpassingen ondergaan. Speciaal voor forum leden hebben we regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen. Daarnaast is er een gratis 2GB e-mail adres beschikbaar onder het @MailtMobile.nl / @ MailtMobile.be domein.

 Het BlackBerry Forum is opgezet door een BlackBerry consultant en onder de leden bevinden zich een aantal zeer deskundige professionals die zeer behulpzaam zijn en graag hun kennis delen.

 bron:BlackBerry Forum