Ook de huisartsen in de provincie Utrecht voeren deze week actie. Dinsdag 24 mei draait merendeel van de huisartsenpraktijken zondagsdienst en worden patiënten verwezen naar de huisartsenpost. Vanaf woensdag 25 mei 2005 staken de huisartsen gedurende drie dagen. Tijdens deze stakingen is noodopvang geregeld voor patiënten.

Het Informatie- en Klachtenbureau Gezondheidszorg Utrecht (IKG Utrecht) volgt de ontwikkelingen en de gevolgen die inwoners van Utrecht van de acties kunnen ondervinden nauwlettend. Het IKG Utrecht roept daarom inwoners van Utrecht op hun mening, vragen en klachten over de acties te melden. IKG Utrecht: 0900 - 243 70 70 (0,10 c/pm) of www.klantenopvangzorg.nl

Het IKG Utrecht biedt informatie, advies en ondersteuning aan mensen met vragen en klachten over de gezondheidszorg in de provincie Utrecht. Alle vragen en klachten worden geregistreerd. Op basis van deze registratie worden knelpunten in het zorgaanbod gesignaleerd. Het IKG Utrecht is onderdeel van het PP/CP Utrecht.

bron:Gemeente Loenen aan de Vecht

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular