dinsdag 23 augustus en woensdag 24 augustus 2005
Hier en daar regen of motregen, morgen eerst zon en later regen
In het westen en midden van het land regent het, terwijl in het noorden en oosten van het land nog dichte tot zeer dichte mist voor komt. Vandaag trekt de neerslag langzaam naar Duitsland, maar het duurt tot in de avond voordat het in het oosten droog wordt. In de loop van de middag klaart het in het westen mogelijk weer wat op. De middagtemperatuur wordt zo'n 19 of 20 graden. De wind draait geleidelijk vanuit het westen naar noordwest. Boven land is de wind zwak of matig, rond kracht 3, langs de westkust vrij krachtig of mogelijk krachtig, 5 tot 6 Bft.

Komende nacht is er weinig bewolking. Landinwaarts is er weinig wind en kunnen er opnieuw mistbanken ontstaan. Het koelt af naar zo'n 11 graden.

Woensdag overdag schijnt, na het oplossen van de eventuele mist, eerst geregeld de zon. Het blijft tot de avond droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 21 graden. Er staat een meest matige zuidwestenwind, aan zee nu en dan krachtig, 6 Bft, tegen de avond mogelijk zelfs hard, 7. In de avond nadert vanuit het westen een actieve storing met daarbij soms ook veel regen.
dinsdag 23 augustus 2005 08.14 uur

bron:KNMI