vrijdag 09 september en zaterdag 10 september 2005
Een enkele regen- of onweersbui.
Het is half tot zwaar bewolkt weer. Momenteel vallen er in Zuid-Limburg nog een paar stevige onweersbuien. Deze trekken de komende uren verder naar het noorden toe. Verder kan er in het midden en zuiden af en toe wat lichte regen uit de bewolking vallen. Met ongeveer 17 graden is het bijzonder zacht voor een vroege ochtend in de tweede week van september.

Vandaag hebben we een afwisseling van zon en wolkenvelden. De temperatuur loopt op naar ongeveer 26 graden, alleen in het noordelijk kustgebied is het met een graad of 23 minder warm. Hier en daar valt wat lichte regen en ook ontwikkelen zich weer een paar buien, soms met onweer. De wind is zwak en waait meest uit oostelijke richtingen. Alleen in het noordelijk kustgebied kan de wind vanmiddag af en toe vrij krachtig zijn.

In de nacht naar zaterdag komen er meer onweersbuien. Tijdens opklaringen ontstaat een enkele mistbank. Het koelt af naar een graad of 15. Ook zaterdag overdag brengt een afwisseling van opklaringen en stevige regen- en onweersbuien. De temperatuur loopt tussen de buien door nog op tot maximaal 25 graden.
vrijdag 09 september 2005 07.37 uur

bron:KNMI