04 oktober en woensdag 05 oktober 2005
Plaatselijk mist. Overdag wolkenvelden.
In het noorden en noordwesten is het bij weinig wind het koudst geworden vannacht. Het is daar ongeveer 5 graden. Daar is dan ook mist ontstaan. Het verkeer kan daar hier en daar last van hebben. Elders staat een zwakke noordoostenwind en is het een graad of 8, aan de kust nog wat warmer. In het midden en oosten kan de komende uren lage bewolking ontstaan. Het noordoosten blijft een groot deel van de dag kans maken op hardnekkige lage bewolking die uit Duitsland wordt aangevoerd. In Limburg hebben we nu al te maken met wolkenvelden. Deze breiden zich vanochtend in noordwestelijke richting uit. In het westen schijnt de zon nog wel flinke tijd. In de middag lossen de wolkenvelden weer grotendeels op en breekt op meer plaatsen de zon door. Het wordt ongeveer 15 graden, op plaatsen met veel zon een graadje warmer en op plekken met hardnekkige bewolking een paar graden lager.

 

In de nacht van dinsdag op woensdag is er weinig bewolking en de minimumtemperatuur wordt een graad of 10. De kans op mist is klein.

Woensdag ruimt de stroming wat meer naar een zuidoostelijke richting. We hebben dan te maken met veel zon en een temperatuur die oploopt naar een graad of 18. In het zuidoosten zou de 20 graden bereikt kunnen worden.
dinsdag 04 oktober 2005 06.11 uur

bron:KNMI