woensdag 02 november en donderdag 03 november 2005
Van tijd tot tijd regen. Vanmiddag overwegend droog.
De regen boven ons land trekt geleidelijk naar het noordoosten weg. De regen hangt samen met een frontale storing die vanochtend via ons land naar Duitsland trekt. De zuid tot zuidoostenwind is matig of vrij krachtig, aan de kust krachtig of hard. Na passage van het front draait de wind naar zuid tot zuidwest. Vanmiddag zijn er wolkenvelden, maar het blijft op de meeste plaatsen droog. Het wordt zo'n 15 a 16 graden.
In de loop van de avond komt een golvend koufront dichterbij en neemt met name in de westelijke kustprovincies de kans op neerslag weer toe. In de nacht naar donderdag passeert het front ons land en valt ook elders enige tijd buiige regen. Er staat een matige tot vrij krachtige, aan de kust af en toe harde zuidenwind. De minima liggen rond de 11 graden.

 

Ook donderdag overdag is het met een vrij krachtige en aan de kust harde zuidenwind onstuimig. Wel schijnt regelmatig de zon. Voornamelijk langs de kust vallen dan enkele buien, mogelijk met onweer. Meer landinwaarts blijft het op de meeste plaatsen droog. Het wordt ongeveer een graad of 17, in het zuidoosten 19 graden.
woensdag 02 november 2005 08.37 uur

bron:KNMI