donderdag 10 november en vrijdag 11 november 2005
In de loop van de middag van het noordwesten uit regen.
Het is helder en lokaal komt mist voor. De temperatuur loopt uiteen van 8 graden langs de kust tot zo'n 2 graden in het binnenland en plaatselijk vorst aan de grond. De wind is zuidwest matig, kracht 3 tot 4 en aan zee krachtig, 6.

Overdag neemt de bewolking op nadering van een frontaal systeem toe. In de loop van de middag gaat het van het noordwesten uit regenen, maar Limburg houdt het tot de avond droog. Het wordt maximaal 12 graden en de zuidwestenwind neemt in de loop van de dag verder toe en wordt boven land matig tot vrij krachtig, 4 tot 5 en langs de kust en op het IJsselmeer, krachtig, 6 en mogelijk enige tijd hard, kracht 7.

Vanavond en vrijdagnacht blijft het bewolkt en met name in de noordelijke helft van het land valt van tijd tot tijd regen. Doordat het bewolkt blijft en er een matig en aan de kust vrij krachtige wind blijft staan, koelt het niet veel af. Het wordt met een minimumtemperatuur van omstreeks 11 graden een stuk minder koude nacht.

Vrijdagoverdag met een middagtemperatuur van 14 graden nog steeds vrij zacht voor half november. Er staat een matige en aan de kust krachtige zuidwestenwind en de neerslag trekt in de ochtend naar het noordoosten weg.

bron:KNMI