maandag 16 januari en dinsdag 17 januari 2006
Eerst nog zon, maar later meer wolken. Vannacht, maar vooral morgen regen.
Het is nog overwegend zonnig, maar in de loop van de middag komt er uit het westen meer bewolking. Vanavond kan er in de kustprovincies wat (mot)regen vallen. De middagtemperatuur ligt rond de 5 graden. Er waait een matige, langs de kust vrij krachtige tot krachtige zuid tot zuidoostenwind.

Dinsdagnacht is het bewolkt en valt er in het westen af en toe (mot)regen, maar in het oosten mogelijk gemengd met wat vlokken natte sneeuw. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plus 4 graden aan de kust tot rond het vriespunt in het oosten van het land. Waar de wegdektemperatuur nog onder nul is kan door bevriezing van gevallen (mot)regen lokaal gladheid voorkomen. De wind draait geleidelijk van zuid naar zuidwest en is matig, kracht 3 tot 4 en langs de kust vrij krachtige tot krachtige, 5 tot 6.

Dinsdag overdag blijft het bewolkt en zijn er perioden met regen. De middagtemperatuur ligt rond 6 graden. De wind is zuidwest, matig, kracht 3 tot 4 en aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5 a 6.
maandag 16 januari 2006 09.24 uur
bron:KNMI