maandag 06 februari en dinsdag 07 februari 2006
In NO plaatselijk IJZEL, verder lokaal mist of nevel en af en toe motregen
In het noordoosten en oosten is de temperatuur 1 a 2 graden onder nul en daar valt af en toe motregen met IJZEL en dus gladheid tot gevolg. Tevens kan het glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Elders is er op veel plaatsen nevel en lokaal (zeer) dichte MIST. De minima liggen tussen min twee in het oosten tot plus 4 in het westen.

Vanochtend trekt het neerslaggebied langzaam naar Duitsland weg. Met een noordwestelijke stroming wordt dan nog steeds vochtige lucht aangevoerd.

Pas in de loop van de middag breekt hier en daar de bewolking en krijgen we de zon nog af en toe te zien en het blijft dan op de meeste plaatsen droog. De temperatuur ligt 's middags rond 6 graden en de naar west gedraaide wind neemt toe tot matig, kracht 3 tot 4 en aan de kust tot vrij krachtig, 5.
Dinsdag wordt met een noordwestelijke stroming minder koude en iets drogere lucht aangevoerd. Toch zal de bewolking de overhand hebben en vooral in het noordoosten kan af en toe regen of motregen vallen. De temperatuur ligt 's nachts rond 4 graden en overdag wordt het ongeveer 7 graden. De westenwind is boven land matig, kracht 3 tot 4 en aan de kust vrij krachtig 5 en neemt in de loop van de middag en avond toe tot krachtig, 6.
maandag 06 februari 2006 05.51 uur
bron:KNMI