maandag 13 februari en dinsdag 14 februari 2006
Meest bewolkt en vrijwel overal droog.
In een groot deel van het land is het bewolkt, maar in de oosten en noordoosten van het land komen opklaringen voor. Daar vriest het licht. Elders is en blijft het net iets boven nul. De wind is zwak tot matig, rond kracht 3, uit zuid tot zuidoost. Aan de kust en boven het IJsselmeer waait het eerst nog vrij krachtig, 5.

Vandaag blijft het rustig weer. Met name in het noorden en oosten is er kans op zon. In de loop van de middag of begin van de avond gaat het in het zuidwesten licht regenen of motregenen. Het wordt ongeveer 5 graden. De wind is zwak tot matig, kracht 3 of minder en komt uit het zuidoosten.

In de nacht van maandag op dinsdag stroomt zachtere lucht ons land binnen. Dit gaat gepaard met wat regen, aan de kust en boven het IJsselmeer kan mist voorkomen De temperatuur loopt dan op in plaats van te dalen. Overdag wordt het ongeveer 7 graden. Het is bewolkt en meest droog, tegen de avond kan in het westen weer wat regen vallen. De zuidwestenwind neemt aan de kust toe tot krachtig, 5.
maandag 13 februari 2006 07.11 uur
bron:KNMI