woensdag 15 februari en donderdag 16 februari 2006
Enige tijd regen en veel wind. Vrij zacht.
Het is bewolkt en vanuit het westen gaat het enige tijd (stevig) regenen. De zuidenwind is matig, kracht 4, aan de kust krachtig, 6 en neemt de komende uren nog wat in kracht toe. Boven land komt vanochtend een vrij krachtige, aan de kust een harde tot stormachtige wind te staan. In de kustprovincies zijn daarbij zware windstoten tot zo'n 90 km/uur mogelijk. Het weerbeeld hangt samen met de passage van een actieve storing. Halverwege de middag ligt de storing alweer boven Duitsland. De wind draait dan naar zuidwest en neemt wat in kracht af. Het wordt enige tijd droog, pas vanavond volgen er weer een paar buien. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 8 graden.

In de nacht van woensdag op donderdag zijn er opklaringen en is er kans op een bui. De minima liggen omstreeks de 5 graden. De zuidwestenwind is matig, kracht 3, aan de kust vrij krachtig, 5.
Donderdag overdag is het wisselend bewolkt en komen enkele buien voor. De middagtemperatuur ligt rond de 8 graden en de zuidwestenwind neemt opnieuw iets toe; boven land tot matig, 4, aan de kust tot krachtig, 6.
woensdag 15 februari 2006 06.08 uur
bron:KNMI