dinsdag 21 februari en woensdag 22 februari 2006
Bewolkt, in de zuidoostelijke helft nog wat regen of natte sneeuw.
Een lagedrukgebied boven West Frankrijk trekt langzaam zuidoostwaarts. De bijbehorende neerslag ligt daarbij boven de zuidoostelijke helft van het land. De activiteit is gering. In het algemeen valt wat regen, maar in de Limburgse heuvels ook wat (natte) sneeuw. Daar is het inmiddels plaatselijk wit geworden. Er waait een matige, aan zee vrij krachtige of krachtige, noordoostenwind. De temperatuur ligt rond +2 graden.

Vandaag blijft het bewolkt en in de ochtend regent het in de zuidoostelijke helft af en toe, soms valt ook natte sneeuw bij een temperatuur van ongeveer 1 graad. In de middag verdwijnt de neerslag. In het noordwestelijk kustgebied kan een bui van Zee binnendrijven. De temperatuur loopt uiteindelijk op tot 3 of 4 graden.

In de nacht naar woensdag blijft het bewolkt en de minimumtemperatuur ligt wederom rond 2 graden. Het blijft vrijwel overal droog en de zon komt er steeds meer door. Het wordt ongeveer 4 graden. De wind is noordoostelijk en matig, aan de kust vrij krachtig of krachtig.
dinsdag 21 februari 2006 06.53 uur
bron:KNMI