zaterdag 04 maart en zondag 05 maart 2006
Enkele sneeuwbuien.
Een gebied met enkele sneeuwbuien boven het noordelijk en westelijk kustgebied breidt zich de komende uren verder over het land uit. Er wordt over het algemeen niet veel sneeuw verwacht, maar lokaal (wanneer talrijke buien achter elkaar passeren of een zware bui overtrekt) kan er weer een laag sneeuw blijven liggen. Tussen de buien door laat de zon zich regelmatig zien. De temperatuur loopt op naar een graad of 4. De wind waait uit richtingen tussen zuidwest en west en is boven land matig, kracht 3 of 4, aan zee vrij krachtig, 5.

In de nacht naar zondag wordt het landinwaarts overwegend droog en daar vriest het in opklaringen licht, lokaal matig. Gladheid door bevriezing behoort opnieuw tot de mogelijkheden.
Zondag overdag is er veel bewolking en komen weer buien voor. De lucht is wat minder koud, naast sneeuw valt er ook regen. Het wordt maximaal een graad of 5. De wind waait uit richtingen tussen west en noordwest en neemt weer toe, boven land tot matig, kracht 3 of 4 aan zee tot krachtig, kracht 6.
zaterdag 04 maart 2006 08.48 uur
bron:KNMI