zaterdag 11 maart en zondag 12 maart 2006
Lokaal lichte sneeuw met een koude noordoostenwind.
In de noordelijke helft van het land vriest het licht, in het zuiden ligt de temperatuur nog enkele graden boven nul. De koudere lucht trekt verder naar het zuiden en de overgang naar de lagere temperaturen gaat vergezeld van tijdelijk lichte sneeuw. Lokaal kan de sneeuw even blijven liggen en voor gladheid zorgen. Achter het koufront is de wind noordoost en matig, kracht 4, in het kustgebied en boven het IJsselmeer meest krachtig, 6 Bft.

De komende uren valt in het midden en begin van de middag in het zuiden nog af en toe wat sneeuw. Bovendien drijven in het noordelijk en noordwestelijk kustgebied een paar sneeuwbuitjes van zee binnen. De temperatuur ligt vanmiddag tussen 0 graden in het noorden en +3 in het zuiden.
Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en het vriest licht tot matig, tussen de min 3 en min 8 graden. In de kustgebieden blijft de kans op een sneeuwbuitje bestaan, ook in de ochtend is dat in het westen nog mogelijk. Elders blijft het droog. Verder is de zon geregeld te zien, er is weinig wind en het wordt ongeveer 3 graden.
zaterdag 11 maart 2006 08.58 uur

bron:KNMI