woensdag 29 maart en donderdag 30 maart 2006
Vanmiddag op veel plaatsen droog, morgen opnieuw regen.
Het is bewolkt en in de oostelijke helft van het land regent het nog. Deze regen trekt naar Duitsland weg. De veroorzaker van de neerslag, een frontale zone, blijft boven het zuiden van het land liggen. Hierdoor blijft het in een groot deel van het land bewolkt en is de kans op opklaringen op het tijdstip van de zonsverduistering (hoogtepunt om 12:40 uur) nog steeds het grootst in het noordwesten van het land.
Vanmiddag wordt het ongeveer 11 graden en alleen in het zuidoosten kan het dan nog licht regenen. De west tot zuidwestenwind neemt geleidelijk nog wat verder af en wordt zwak tot matig, rond kracht 3.
Vanavond is het overal droog en klaart het op steeds meer plaatsen op. De temperatuur daalt naar een graad of 5. De wind draait op nadering van een volgende frontale storing naar het zuiden en neemt weer in kracht toe. Ook de bewolking neemt van het zuidwesten uit toe en in de loop van de nacht gaat het in Zeeland al regenen.

Donderdag overdag is er veel bewolking, zijn er vooral in de ochtend perioden met regen en wordt de middagtemperatuur ongeveer 12 graden. Daarbij staat er een matige tot vrij krachtige en aan de westkust een krachtige wind uit zuid tot zuidwest.
woensdag 29 maart 2006 09.04 uur
bron:KNMI