donderdag 30 maart en vrijdag 31 maart 2006
Perioden met regen, vanmiddag opklaringen.
't Is bewolkt en in het hele land regent het. De temperatuur ligt rond de 8 graden, maar in het noordoosten is het nog een graad of 4. Er staat daarbij een matige, aan zee een vrij krachtige tot krachtige zuidenwind.
In de loop van de ochtend trekt het regengebied naar Duitsland weg en dan moet het in het westen geleidelijk aan opklaren en krijgen we ook de zon af en toe te zien. In de middag gebeurt dat ook elders. Een enkele bui is dan niet uitgesloten. De maximumtemperatuur ligt tussen de 13 en 16 graden. Vanavond neemt de kans op neerslag, in de vorm van enkele (stevige) buien, weer toe. Onweer is daarbij niet uitgesloten. De zuiden- tot zuidwestenwind is dan inmiddels matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig of hard. Bovendien is de wind vlagerig van karakter en kan soms flink uitschieten.
Vrijdag wordt opnieuw een dag met af en toe opklaringen en enkele bui. De minimumtemperatuur zal omstreeks 9 graden uitkomen en de middagtemperatuur wordt ongeveer 13 graden. De wind komt dan uit west tot zuidwest is meest matig en aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

donderdag 30 maart 2006 07.02 uur

bron:KNMI

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular