zondag 02 april en maandag 03 april 2006
Buien, vanmiddag opklaringen en droog.
Het is vanochtend bewolkt en vrijwel het hele land heeft met buiige regen te maken. Later in de ochtend en aan het begin van de middag kan daar in het oosten en zuidoosten van het land ook onweer bij voorkomen.
Vanmiddag komt de zon tevoorschijn, het eerst in het westen van het land en dan blijft het tot de avond op de meeste plaatsen droog. Het wordt een graad of 12 en er waait daarbij een meest matige wind uit een overwegend zuidwestelijke richting, aan zee waait het vrij krachtig, soms krachtig, windkracht 5 tot 6. Tegen de avond neemt de wind langs de westkust in kracht toe op nadering van een nieuw en actief buiengebied. Het buiengebied passeert gedurende de nacht van zondag op maandag en de minima liggen dan rond een graad of 5.

Maandag overdag schijnt af en toe de zon en ook dan is er kans op een paar buien, waarbij onweer niet uitgesloten is. De westelijke wind is matig, aan zee vrij krachtig en neemt in de loop van de dag wat in kracht af. De maximumtemperatuur wordt een graad of 10.
zondag 02 april 2006 08.15 uur
bron:KNMI