woensdag 05 april en donderdag 06 april 2006
Perioden met zon en enkele buien. Vrij koud voor de tijd van het jaar.
Na een koude nacht met in het binnenland lichte vorst krijgen we vandaag opnieuw licht wisselvallig weer. De zon schijnt geregeld, maar er zijn ook enkele buien, in eerste instantie met name in het noorden van het land, vanmiddag ook elders. Ook nadert er vanmiddag vanuit het noorden een zwakke storing, maar het is de vraag of tegen de tijd dat deze storing ons land bereikt, er nog neerslag uit valt. Ondanks de zonneschijn komt de temperatuur vanmiddag niet of nauwelijks boven de 8 graden uit. De wind is noordwestelijk en boven land matig, langs de kust af en toe vrij krachtig, 5

Komende nacht zijn er in eerste instantie opklaringen, maar geleidelijk neemt in het noorden van het land de bewolking toe. Het wordt iets minder koud dan afgelopen nacht. Landinwaarts temperaturen rond het vriespunt en mogelijk vorst aan de grond. De wind draait naar west tot zuidwest en neemt aan de kust toe tot krachtig, 6.

In de ochtend valt in het noorden van het land wat regen. In het zuiden blijft het waarschijnlijk droog en schijnt van tijd tot tijd de zon.

Er staat een matige tot vrij krachtige, aan de kust krachtige west-zuidwestenwind en het wordt opnieuw zo'n 8 graden.
woensdag 05 april 2006 07.29 uur
bron:KNMI