zaterdag 15 april en zondag 16 april 2006
In het zuidoosten eerst nog dichte mist, verder vrij zonnig.
De ochtend begint in het zuidoosten van het land met mistbanken. De temperatuur lag rond zonsopkomst vlak boven het maaiveld landinwaarts op veel plaatsen enkele graden onder het vriespunt. Verder is er flink wat zon, weliswaar wat afgeschermd door hoge sluierwolken. De mist lost de komende uren snel op. De temperatuur loopt vanmiddag op tot een lenteachtige 16 graden. Vanmiddag en vanavond neemt vanuit het zuiden de bewolking verder toe en in de namiddag begint het in het zuidwesten te regenen. De regen breidt zich vanavond verder over het hele land uit. De wind is oostelijk en matig, kracht 3 of 4.

Komende nacht regent het soms flink, met 7 graden is het niet koud. De overwegend zwakke wind draait van oost, in de loop van de nacht naar noordwest.
Zondagmiddag trekt de regen in oostelijke richting weg, van het westen uit klaart het dan voorzichtig op. De zon laat zich eerste Paasdag waarschijnlijk niet al teveel zien. Het wordt ongeveer 14 graden. De noordwestenwind is matig, kracht 3 of 4, aan de kust af en toe vrij krachtig of krachtig, 5 of 6 Bft.
zaterdag 15 april 2006 08.13 uur

bron:KNMI

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular