dinsdag 20 juni en woensdag 21 juni 2006
Wolkenvelden, ook hier en daar zon.
Op dit moment hebben we te maken met een sterk wisselend: wolkenvelden maar ook brede opklaringen en een spatje regen in het oosten. De temperatuur ligt rond 15 graden bij een zwakke tot matige, aan zee op het IJsselmeer soms vrij krachtige, wind in hoofdzaak uit zuid tot zuidwest.

Qua weerbeeld verandert er voorlopig weinig. Wel kan later op de dag in Limburg nog een bui vallen. Dan klaart het in het westen juist op en komt de zon vaker tevoorschijn. 't Wordt vanmiddag zo'n 19 graden in het noordwesten en 23 in het oosten en zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig en 's avonds langs de zuidwestkust mogelijk krachtig, windkracht 6.

In de nacht van dinsdag op woensdag bepalen opklaringen het beeld, maar in de loop van de nacht neemt van het westen uit de bewolking toe in en in de ochtend gaat het regenen. In de loop van de middag trekt de regen naar Duitsland weg en in het westen laat de zon zich dan af en toe zien. Het noorden houdt kans op een bui. 's Middags wordt het overal rond 20 graden.
dinsdag 20 juni 2006 07.11 uur

bron:KNMI