(Persbericht)

Tijdens Altair‘˜s European Sales Meeting die van 12 tot en met 16 januari op Malta werd gehouden ontving Holland Engineering Consultants bv de European Sales Award 2010.

Deze marketing prijs werd overhandigd door Dipl. Ing. Michael Arold aan ir. Ed Hulst, directeur van HEC.
Ed Hulst was zeer verrast door de eer die zijn bedrijf te beurt viel. Weliswaar heeft HEC heel veel marketing activiteiten ondernomen om Altair‘˜s bekendheid binnen de Benelux te vergroten maar voor zijn bedrijf is dit à¢â‚¬Å“business as usualà¢â‚¬. Michael Arold, Altair‘˜s Director HyperWorks Channel Sales European Operations, stond echter wat langer stil bij deze à¢â‚¬Å“tour-de-forceà¢â‚¬. Want nauwelijks nadat HEC in maart 2010 distributeur werd van Altair HyperWorks had het bedrijf reeds een dusdanige kennis van de verschillende HyperWorks modules opgedaan, dat de eerste Hands-On Workshops al op 20 mei 2010 kon plaatsvinden. Later in het jaar volgden er nog diverse events om vooral de Altair simulatiesoftware producten onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Ook de media werd regelmatig voorzien van nieuwsfeiten rondom de Altair producten.

HyperWorks Suite
In haar ambitie om bedrijven kwalitatief hoogstaande simulatieoplossingen aan te kunnen bieden heeft HEC de Altair HyperWorks simulatiesoftware geselecteerd om hiervoor als distributeur op te treden. De HyperWorks suite bestaat uit vele modules. Deze modules kunnen voor ieder gewenst doel worden ingezet. Zo is het mogelijk om met HyperMesh betrouwbare en snelle meshes te maken van complexe en ook grote geometrieën, zoals van scheepsrompen, vliegtuigen etc. Bovendien is deze software solveronafhankelijk waardoor het met andere softwareprogramma‘˜s kan à¢â‚¬Å“communicerenà¢â‚¬. Met OptiStruct is het mogelijk om ontwerpen te optimaliseren op bijvoorbeeld materiaalgebruik of materiaalsoort maar ook op productiekosten. Radioss is de eigen Eindige Elementen Methode solver van Altair, die zowel uit een NASTRAN versie als een (expliciete) crash versie bestaat.

Revolutionair abonnementensysteem
Altair heeft een uniek en revolutionair aanschafsysteem ontwikkeld: door het nemen van een abonnement - in plaats van het aankopen van licenties - kan een gebruiker zelf bepalen van welke softwaremodule op welk moment gebruik wordt gemaakt. Bovendien kan het software abonnement gedeeld worden met meerdere bedrijven die tot een bedrijvengroep behoren en over verschillende locaties zijn gevestigd. Hierdoor biedt het abonnementensysteem gebruikers vele mogelijkheden door niet alleen een zeer efficiënt gebruik van simulatiesoftware, maar eveneens een lage investering in simulatiesoftware. Daarnaast is er geen jaarlijks terugkerende investering voor onderhoud noodzakelijk: het abonnement is inclusief de meest recente versies van de software en de uitstekende ondersteuning, zoals klanten van HEC die gewend zijn.

Neem voor meer informatie contact op met Holland Engineering consultants bv.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular