Op zondag 14 augustus 2005 wordt voor de tweede keer in successie de Holland Hills Classic verreden. Deze internationale wielerwedstrijd is de afsluitende wedstrijd in de @Work dames Topcompetitie. Het klassement wordt definitief bepaald, dus er zal volop strijd zijn

Aan de Holland Hills Classic doen alle Nederlandse en buitenlandse toppers mee. Op de deelnemerslijst staan Loes Gunnewijk, Adrie Visser, Marianne Vos (de top 3 van de huidige stand), Suzanne de Goede (oud-wereldkampioene Junioren), Mirjam Melchers, Chantal Beltman en Nederlands kampioene Janneke Vos. Maar ook toppers als olympisch kampioene Sara Carrigan, wereldkampioene Judith Arndt, wereldbekerleider Oenone Wood, Susanne Ljungskog en Hanka Kupfernagel doen mee.

Het parcours leidt het peloton door het prachtige Limburgse heuvellandschap van de kern Gulpen, waarbij het dorpsplein van Gulpen tevens start/finish locatie is. Ook dit jaar kent het parcours de Schweiberg, de Gulpenerberg en de Kruisberg als scherprechters. Op de doorkomsten op de Kruisberg, Schweiberg en als laatste de Gulpenerberg wordt bepaald wie de winnaar van de 'Grote TV Home Bergprijs' zal zijn.

Speciaal voor de toeschouwers van de HHC wordt het pittoreske dorpsplein van Gulpen extra aangekleed. Vanaf de terrasjes van het plein zijn de presentatie van de rensters en de start van de wedstrijd uitstekend te volgen. Bovendien zal DJ Jo Herben zorgen voor een sfeervolle muzikale omlijsting van het programma.

Pers kan zich voor de Holland Hills Classic 2005 accrediteren. U kunt uzelf aanmelden via [email protected]. Vermeld bij uw aanmelding aub uw naw-gegevens, met daarbij uw e-mail-adres, telefoonnummer en de organisatie namens wie u zich aanmeldt. Wij zullen u dan nader informeren.

Bron: Overhied.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular