De horeca heeft er genoeg van steeds te moeten horen dat zij te duur zijn. Het was de afgelopen jaren de teneur dat zij gemeden werd gezien de hoge prijzen, nu lijkt het tij te keren en probeert de horeca het vertrouwen te herwinnen met speciale aanbiedingen.
Onbeperkt tapas eten voor € 15,95 in Utrecht, een gratis liter sangria bij het diner, anderhalf uur onbeperkt buffet of een vroege vogel korting tot 20.00 uur zijn zo een aantal voorbeelden. Maar ook de pizza- en andere maaltijd bezorgers zijn actief: 2e pizza voor de halve prijs, gratis lambrusco of geen bezorgkosten zijn middelen die men inzet om de consument te verleiden lekkers te bestellen.De site Kortingeten.nl inventariseert de aanbiedingen in de Nederlandse horeca en geeft aan welke kortingen waar te vinden zijn. ‘Nederlanders schuiven graag aan bij aanbiedingen en kortingen. Men wil weten waar men aan toe is en niet schrikken bij het afrekenen’ volgens Paul de Ridder van Kortingeten.nl. ‘De consument is blij met een goedkoper avondje uit en de horeca is blij met de extra omzet’ voegt hij hieraan toe.

Over Kortingeten.nl

Kortingeten.nl biedt de mogelijkheid voor consumenten om op zoek te gaan naar aanbiedingen in eigen regio. Sinds 1 februari 2006 is Kortingeten.nl online en zijn duizenden consumenten op zoek gegaan naar voordeel. Meer dan 500 lekkere, verrassende en scherpe aanbiedingen zijn gratis te vinden op de website.

bron: NetSell Media