Persbericht

We hebben er bijna een jaar op moeten wachten, maar vandaag is het dan toch eindelijk zover: de nieuwe HTC One 2014 is officieel. De nieuwe HTC One 2014 biedt consumenten een nieuwe ervaring met innovatieve en essentiële functies voor dagelijks gebruik

HTC One 2014

De HTC One 2014 combineert een geavanceerde camera, nieuwe netwerk connectiviteit en een prachtige aluminium behuizing tot een prachtige product en perfecte smartphone.

Het schieten en opslaan van belangrijke herinneringen is à©à©n van de belangrijkste functies van een smartphone camera hedendaags. De nieuwe HTC One 2014 maakt gebruik van twee Ultrapixel camera’s met een volledig vernieuwde camera interface, waardoor het maken van foto’s nog nooit zo makkelijk en mooi is geweest.

Niet alleen is de camera onder handen genomen, want het 5-inch scherm is een fractie groter geworden, maar heeft nog steeds dezelfde 1080p resolutie. Onder de behuizing vinden we nog een belangrijke verandering, want het kloppende hart van de HTC One 2014 is de Qualcomm Snapdragon 801 processor. Deze nieuwe chip is een grafisch monster en speelt alle games op de hoogste resoluties en framerates af.

Op de voorkant vinden we verder twee stereospeakers van hoge kwaliteit, zodat je muziek direct op de gebruiker wordt gericht. Het geluid wordt versterkt door HTC BoomSound en je muziek wordt automatisch aangepast zodat je altijd geniet van een krachtig en helder geluid.

HTC BlinkFeed zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van al het nieuws in de wereld en van je sociale contacten. Je startscherm zal zichzelf automatisch updaten met je favoriete content en trending topics die gericht zijn op jouw interesse.

Een HTC One kopen zal in de loop van april mogelijk zijn in Nederland, maar een HTC One abonnement afsluiten zal al vanaf vandaag mogelijk zijn bij verschillende aanbieders. De HTC One 2014 heeft een adviesprijs van 699 euro gekregen in Nederland. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform