Veel eigenaren van vakantieparken hebben, mede door de economische crisis, na de zomervakantie te maken met leegstand op hun recreatieparken. Om leegstand tegen te gaan en eigenaren toch rendement uit hun vakantiewoningen te laten halen heeft Interveste een innovatieve oplossing bedacht in de vorm van HuisHoppen. Met HuisHoppen kunnen particulieren minimaal een maand en maximaal een jaar in een leegstaande recreatiewoning wonen. Mocht de eigenaar de vakantiewoning weer nodig hebben kan er, na een korte opzegtermijn, door de particulieren naar een andere woning à¢â‚¬à…“gehopt worden.

HuisHoppen
Interveste hoopt met het concept HuisHoppen een goede oplossing te bieden voor problemen van twee partijen. Enerzijds de eigenaren van vakantieparken door heel Nederland die buiten het seizoen vaak te maken hebben met leegstand en aan de andere kant het toenemende aantal mensen die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte.

Voorwaarden HuisHoppen
Wanneer mensen in aanmerking willen komen voor HuisHoppen moeten zij minimaal 18 jaar oud zijn en over een vast inkomen beschikken. HuisHoppers mogen minimaal een maand en maximaal een jaar in een recreatiewoning verblijven waarna zij al dan niet verder à¢â‚¬à…“hoppen naar een andere vakantiewoning. Omdat alle recreatiewoningen volledig gemeubileerd zijn is HuisHoppen veel minder ingrijpend dan een echte verhuizing. Het is een kwestie van koffers pakken en vertrekken naar de volgende recreatiewoning!

Voor meer informatie over de mogelijkheden van HuisHoppen: www.interveste.nl

Website: http://housing.interveste.nl/housing/verhuur-vakantieparken/huishoppen

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular