Zijne Hoogheid Prins Floris van Oranje-Nassau, van Vollenhoven treedt donderdag 20 oktober in het stadhuis te Naarden in het huwelijk met Aimà©e Sà¶hngen.

Het huwelijk wordt voltrokken door de burgemeester van Naarden, dr. Peter Rehwinkel. Het huwelijk wordt zaterdag 22 oktober in de Grote Kerk van Naarden ingezegend door dr. Anne van der Meiden.

Dr. Anne van der Meiden is emeritus-voorganger van de Vereniging van Vrijzinnig Hervormden en de Nederlandse Protestantenbond. Hij was eveneens voorganger bij de kerkelijke inzegening van het huwelijk van Zijne Hoogheid Prins Bernhard en Hare Hoogheid Prinses Annette, in juli 2000 te Utrecht, en bij de doop van hun twee kinderen.

Prins Floris werd 10 april 1975 te Nijmegen geboren als vierde zoon van Prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven. Hij behaalde het diploma VWO in 1993 aan het Christelijk Lyceum in Apeldoorn. Na zijn eindexamen heeft de Prins in Salamanca, Spanje, een talencursus Spaans gevolgd en heeft vervolgens op verschillende boerderijen in Argentinië werkzaamheden verricht. Prins Floris heeft Nederlands Recht gestudeerd in zowel de bedrijfsrechtelijke als strafrechtelijke afstudeervariant. Hij behaalde zijn doctoraal examen in juni 2002 en werkte daarna bij het parket van de Officier van Justitie te Amsterdam. Prins Floris is beleidssecretaris bij het Openbaar Ministerie.

Aimà©e (mr. A.L.A.M.) Sà¶hngen werd 18 oktober 1977 geboren in Amsterdam. Zij is opgegroeid in Bussum en Naarden. In 1996 behaalde zij haar gymnasium diploma aan het Willem de Zwijger College te Bussum. Zij is in 2002 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de richting bedrijfsrecht. Na haar studie werkte zij bij Fortis Bank. Vanaf september dit jaar werkt zij bij Pon's Automobielhandel op de afdeling Marketing Communicatie.

bron:RVD