(Persbericht) Hilversum, 9 november 2010 - Een professionele website is voor startende ondernemers en bedrijven onontbeerlijk. Het ontwerpen, bouwen en beheren is echter een kostbare zaak. iBloxs introduceert daarom een online programma, waarmee iedereen op zeer eenvoudige wijze en tegen lage kosten een eigen website kan maken. Het online programma voorziet in alle gemakken die een moderne website vereist.

Het programma van iBloxs is bedoeld voor iedereen die met een computer kan omgaan en vereist geen technische kennis van gebruikers. Dankzij sjablonen die iBloxs heeft ontworpen, kunnen gebruikers kiezen uit een aantal kant-en-klare opties. Deze sjablonen kunnen geheel naar eigen wens worden aangepast. Mede door deze vrijheid voor een eigen vormgeving onderscheidt iBloxs zich van bestaande programma‘˜s. Gebruikers hebben slechts een paar stappen nodig voor het ontwerpen van een website en kunnen het ontwerp of de teksten altijd eenvoudig aanpassen.

Doordat belangrijke functionaliteiten al zijn voorgeprogrammeerd, hoeven gebruikers slechts een optie aan te vinken. Zo is het erg eenvoudig om een widget van Twitter toe te voegen, een contactformulier aan te maken, een webshop te realiseren of een enquàªte onder bezoekers uit te voeren.

Alles in à©à©n
Bij iBloxs staat alles in het teken van gebruiksvriendelijkheid en het ontzorgen van de gebruiker. à¢â‚¬Å“De totaaloplossing van iBloxs zorgt ervoor dat je alles in à©à©n keer kunt regelen: een domeinnaam, hosting, het aanmaken van e-mailadressen en natuurlijk een hele mooie websiteà¢â‚¬, licht Karel Helsen, algemeen directeur van iBloxs, toe. à¢â‚¬Å“Het programma is intuïtief ingesteld. Mochten gebruikers toch nog aanvullende vragen hebben, dan kunnen ze onze helpdesk bellen. Maar ze kunnen ook een afspraak maken voor hulp op afstand. Middels een iBloxs-webdesigner wordt hulp geboden voor het ontwerpen van een website en uitleg van het programma terwijl de gebruiker meekijkt op het scherm. Ook kunnen gebruikers bij iBloxs terecht voor aanvullende diensten, zoals zoekmachineoptimalisatie, het maken van webvideo‘˜s, het schrijven en vertalen van websiteteksten, het ontwerpen van logo‘˜s of een complete huisstijl, voordelige drukwerkdiensten en het verkrijgen van professionele foto‘˜s uit een fotoarchief met miljoenen foto‘˜s.à¢â‚¬

Pakketten
iBloxs is gericht op bedrijven à©n particulieren die zelf makkelijk een website willen bouwen en beheren. Voor ieder type bedrijf heeft iBloxs een passende oplossing en pakket. Het Go-pakket is gericht op de consument en is te koop vanaf € 7,- euro per maand. Het Plus-pakket is bedoeld voor (startende) ondernemers en is er vanaf €10,- per maand. Het Pro-pakket voor MKB kost vanaf € 13,- per maand. Voor de grootzakelijke markt biedt iBloxs het maatwerkpakket iBloxs Premium.
Voor alle pakketten geldt dat je je website zelf makkelijk kunt onderhouden.

Kijk voor meer informatie op www.ibloxs.nl

Meer informatie
iBloxs
Mirjam Meindertsma
Director Operations & Support
Tel: 035-8200802
Mob: 06-23 10 99 37
E-mail: [email protected]

Co-Workx
Aleksandra Andjelic
Tel: 06-4245679
E-mail: [email protected]