Utrecht, 26 september 2012 - CA Technologies is marktleider op het gebied van cloud systems management. Dat stelt onderzoeksbureau IDC in het onlangs verschenen rapport ´Worldwide Cloud Systems Management Software 2011 Vendor Shares: Market Moves Beyond Self Service‘˜. IDC heeft berekend dat het marktaandeel van CA Technologies 18,2 procent bedraagt, waarmee CA Technologies de grootste aanbieder in dit segment is. IDC heeft becijferd dat de omzet van CA Technologies in dit segment in 2011 is toegenomen met maar liefst 128,3 procent, terwijl de markt een groei vertoonde van 84,4 procent.

à¢â‚¬Å“CA Technologies heeft een uitgebreid productportfolio op het gebied van cloud systems management opgebouwd voor zowel enterprise-afnemers als service providersà¢â‚¬, concludeert Mary Johnson Turner, research vice president Enterprise System Management Software van IDC. De analist definieert de markt voor cloud systems management als de combinatie van workload scheduling en automation, change en configuration management, performance management, event management en problem management. IDC heeft systems management volgens een SaaS-model alleen meegerekend voor zover deze gericht is op cloud management-omgevingen.

Binnen het portfolio van CA Technologies voor cloud systems management vallen onder andere CA AppLogic, Nimsoft, CA Business Service Insight, CA Automation Suite for Clouds en een aantal oplossingen voor IT automation in publieke, private en hybride cloudomgevingen. à¢â‚¬Å“Wij zijn er trots op dat wij de marktleider zijn in dit snelgroeiende en zich snel ontwikkelende marktsegment. Deze erkenning bevestigt dat wij oganisaties helpen om door te groeien van het simpelweg beheren van IT naar het ondersteunen van de business services. Door de voordelen van cloud volledig te benutten, kunnen zij innovatie en toegevoegde waarde creërenà¢â‚¬, zegt Marco van Lieverloo, Country Manager van CA Technologies in Nederland.

Over CA Technologies  
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com

Abonneer op CA Technologies

à¢â‚¬¢    CAworld www.ca.com/press/caworld
à¢â‚¬¢    CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
à¢â‚¬¢    CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
à¢â‚¬¢    CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
à¢â‚¬¢    CA podcasts www.ca.com/us/rss/
à¢â‚¬¢    CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
à¢â‚¬¢    CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular