Identiteit slachtoffer zelfdoding in Nijmegen nog niet bekendZaterdagmiddag is een onbekende man van het dak van een flat aan de 63ste Straat Meijhorst in Nijmegen gesprongen. De man was op slag dood. Het betreft een blanke man met een opvallend bruin lichaam. Hij is tussen de 35 en 40 jaar oud en ongeveer 1,95 lang. Hij was gekleed in een groen grijze broek en een zwart t-shirt. Tevens droeg hij sportschoenen van het merk Asics. De man heeft aan de binnenzijde van zijn linkerpols een oud litteken van een operatie of hechting. Hij droeg gaan sierraden wel had hij twee oorringgaatjes in zijn rechteroorlel.

 

De man is vermoedelijk omstreeks 12:00 met zijn racefiets betrokken geweest bij een aanrijding met doorrijden op de kruising Hatertseweg met de Weg door Jonkerbos. Na het ongeval, waarbij tevens een personenauto betrokken is geweest,  is de man naar de Meijhorst gereden en daar van de flat gesprongen.

Onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer heeft niets opgeleverd, daarom zoekt de politie mensen die meer weten over de identiteit van de man. Tevens onderzoekt de politie de toedracht van het ongeval. Mensen die informatie hebben kunnen bellen met telefoonnummer 0900-8844

bron:politie Gelderland-ZuidComments are closed.
%d bloggers liken dit: