Met man en macht is er vanaf zaterdagavond gewerkt door Holiday On Ice, het collegabedrijf van Joop van den Ende Theaterproducties, om een compleet nieuwe ijsvloer aan te leggen voor de Europese premià¨re van Sleeping Beauty On Ice in het Muziektheater in Amsterdam. Zaterdagavond besloot Joop van den Ende Theaterproducties de voorstelling van de Imperial Ice Stars te annuleren omdat de ijsvloer wegens technische mankementen van onvoldoende
kwaliteit was.

Inmiddels heeft Holiday On Ice gezorgd voor een perfecte nieuwe ijsvloer en zijn de 23 olympische- , wereld en Europese schaatskampioenen (tezamen goed voor 210 wedstrijd medailles) zich aan het opwarmen voor de premià¨re van vanavond.

Joop van den Ende Theaterproducties brengt de ijsshow Sleeping Beauty On Ice t/m 24 juli exclusief naar het Muziektheater in Amsterdam. Op de muziek van Tsjaikovski, voert het toonaangevende internationale gezelschap Imperial Ice Stars schaatsend het beroemde sprookje van Doornroosje op. Het sprookje voor jong en oud wordt verteld door Mies Bouwman.

bron:Van Den Ende