Persbericht

SAP BusinessObjects-specialist gepromoveerd tot Value Added Reseller

 ´s-Hertogenbosch, 13 april 2012 à¢â‚¬” SAP Nederland en ICT-dienstverlener ilionx hebben deze week de SAP PartnerEdge VAR-overeenkomst getekend. Beide partijen intensiveren hiermee hun samenwerking op het gebied van Business Intelligence-oplossingen op basis van SAP BusinessObjects.
 
Wiebe de Boer, Algemeen Directeur bij ilionx: à¢â‚¬Å“We zijn erg blij dat onze investeringen in SAP BusinessObjects-kennis worden beloond met het VAR-schap. Vorig jaar hebben we een forse groei doorgemaakt, zowel in omzet als in aantal medewerkers en hebben we naast de consultancy dienstverlening de stap gezet richting licenties, training en support. Het feit dat we nu SAP Value Added Reseller zijn, past perfect in onze groeidoelstelling. Samen met SAP gaan we ons onder andere focussen op de SAP en niet-SAP ERP klanten. ilionx heeft een oplossing ontwikkeld waarmee deze klanten snel en eenvoudig gebruik kunnen maken van de flexibiliteit en kracht van het SAP BusinessObjects-portfolio.à¢â‚¬
 
Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: à¢â‚¬Å“ilionx heeft als Extended Business Member al bewezen een belangrijke partner voor SAP te zijn. In de volgende fase als Value Added Reseller voor het SAP BusinessObjects-portfolio kan ilionx verder doorgroeien op een solide fundering met bestaande en nieuwe klanten. De kennis en kunde van ilionx zorgen voor een rotsvast vertrouwen in de relatie tussen SAP en ilionx. De gezamenlijke klanten zullen daar zeker van profiteren.à¢â‚¬

Over ilionx
ilionx is een ondernemende en klantgerichte ICT-dienstverlener met vestigingen in Utrecht, Almere en Groningen, en heeft als motto ´Daadkracht in vooruitgang‘˜; daadkracht om vandaag te beginnen aan de oplossing, om morgen daarvan de vruchten te plukken. ilionx levert integrale ICT-diensten van initiatie tot realisatie en beheer. De missie is om organisaties succesvoller te maken met behulp van ICT, door middel van vooruitstrevende ICT-oplossingen, gerealiseerd door hoog gekwalificeerde professionals. ilionx is een robuuste partner in langdurige samenwerkingsovereenkomsten, waarbij flexibiliteit en slagvaardigheid kernwaarden zijn.
 
Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 176,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.
 
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.
 
Voor meer informatie over dit bericht:
 
ilionx
Richard van Wijk
T: 030 68 66 920
E: [email protected]
 
SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39
E: [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular