Bewoners van een woning aan de Schoolstraat in Beuningen belden woensdagavond de politie omdat zij in de leeg staande woning naast hen vreemde geluiden hoorden. De politie was snel ter plaatse en de agenten hoorden inderdaad geluiden in de woning. Een bovenlicht aan de achterzijde van de woning bleek open te staan.

Via een ruit van een achterdeur kon de woning betreden worden. In de woning werden twee personen aangetroffen die daar niet thuis hoorden. Het betreft een 35-jarige vrouw uit Beuningen en een 39-jarige Nijmegenaar. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Bij verhoor van de verdachten bleek dat ze, terwijl ze bij de woning stonden, plotseling zin kregen in een vrijpartij. De man was vervolgens via een bovenlicht naar binnen geklommen en had de vrouw via de voordeur binnen gelaten. Daarna had zich binnen een heftige vrijpartij voorgedaan die kennelijk de buren had gealarmeerd.

Door de politie is overleg gepleegd met het Officier van Justitie. Die seponeerde het strafbare feit. De man en de vrouw zijn daarop weer in vrijheid gesteld.
 
bron:Politie Gelderland-Zuid