Zondag 24 april kwam omstreeks 03.15 uur een melding binnen van een inbraak bij de Losserhof aan de Oldenzaalsestraat in Losser. Twee getuigen waren even daarvoor het hoofdgebouw binnengegaan en hadden twee inbrekers op heterdaad betrapt. De twee zijn vervolgens weggerend in de richting van de Oldenzaalsestraat. Vermoedelijk hadden zij daar een vervoermiddel staan.

Een deur van het pand bleek met geweld te zijn opengebroken. De buit bestond onder meer uit een nog onbekend geldbedrag.

Van beide daders bestaat slechts een summier signalement. Eà©n van hen is een jongen/man met een mager postuur. Hij was gekleed in een zwarte trui met capuchon, een donkere broek en sportschoenen. De tweede dader is een jongen van ongeveer 16 jaar, lengte ongeveer 1.65/1.70 meter, met een normaal postuur en zwarte wenkbrauwen. Ook hij droeg een zwarte trui met capuchon en een donkere broek.

Veel mensen gaan in Oldenzaal stappen en op genoemd tijdstip weer terug naar Losser. Mogelijk dat zij iets gezien hebben. Getuigen worden verzocht met de Politie Twente, afdeling Losser, contact op te nemen via het nummer 0900-8844.

bron:politie Twente