(EMEA Persberichten) P e r s b e r i c h t

InFocus benoemt Sahara nu ook tot distributeur België

InFocus heeft voor haar projectorproducten voor de professionele AV-markt Sahara Benelux in Eindhoven nu ook benoemd tot distributeur voor België. De beide organisaties werken sinds begin dit jaar samen op de Nederlandse markt. Deze samenwerking wordt gezien als toegevoegde waarde op elkaars producten en dienstverlening. Sahara heeft door haar distributeurschap voor de Nederlandse markt ruimschoots bewezen de juiste partner te zijn en over die competenties te beschikken om ook de AV-markt in België goed te kunnen bedienen.

Guido van Voorst, sales manager Pro AV bij InFocus: à¢â‚¬Å“Bij het zoeken naar een juiste partner hebben wij niet alleen gekeken naar alleen het leveren van producten. Maar ook naar een bedrijf dat professionele advisering en een betrouwbare after sales kan bieden. Die elementen zijn nodig om klanten in de professionele markt optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook toegevoegde waarde en schaalgrootte waren bij het maken van die keus van doorslaggevend belang en denken wij met Sahara onze marktpositie in de Benelux AV-markt verder uit te kunnen bouwen.à¢â‚¬

InFocus levert haar producten aan bijvoorbeeld het hoger en voortgezet onderwijs, de medische sector, architecten- en reclamebureaus, congrescentra, en dergelijke.
Remmelt van der Woude van Sahara Benelux spreekt over de synergie tussen beide bedrijven. à¢â‚¬Å“Wij hebben het Amerikaanse bedrijf InFocus leren kennen als een bedrijf met een professionele marktbenadering en ondersteuning naar haar klanten, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Op het gebied van projectie is zij wereldwijd een top-5 speler. Door de toevoeging van de nieuwste 5-serie InFocus projectoren aan ons pakket kunnen wij nu ook de bovenkant van de markt uitstekend bedienen. Samen vormen we een prima combinatie om de markt gezamenlijk te bewerken en om dealers en klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen.à¢â‚¬

Over Sahara Nederland B.V.
Sahara Benelux bestaat dit jaar 10 jaar en heeft zich een toonaangevende positie verworven op de markt. Het bedrijf levert naast projectoren, ook (interactieve) touchschermen, narrow casting systemen, AV connectivity producten, projectorlampen, digitale schoolborden, projectieschermen en producten voor Digital Signage. Sahara ziet zichzelf als een dienstverlenend specialist en leverancier van complete, interactieve presentatieproducten. Het bedrijf stelt zich ten doel haar dealers maximale ondersteuning te verlenen. Sahara staat voor de levering van hoogwaardige en innovatieve producten tegen concurrerende prijzen. Door een breed merkenbeleid en professionele advisering garandeert Sahara de juiste oplossing voor elke toepassing en wens; van de levering van een los product tot complete audiovisuele installaties, inclusief servicetrajecten.
www.saharabenelux.nl

Over InFocus
InFocus is een leider in digitale display technologie en producent van apparatuur voor visuele communicatie. De digitale displays van InFocus geven mensen de mogelijkheid en de inspiratie (in kantoor, vergaderzaal, op de campus of rond de wereld) om hun ideeën om te zetten in pakkende presentaties. Gesteund door meer dan 20 jaar ervaring en innovatie in digitale displays, is het beleid van InFocus er op gericht een industriestandaard voor groot formaat visuele displays te vestigen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Portland, Oregon. Voor meer informatie kan men terecht op website www.infocus.com en/of volgen op Facebook en Twitter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie over het bovenstaande wordt u gaarne verstrekt door Guido van der Voorst van InFocus, telefonisch bereikbaar via 06 53 292 000 en/of door Remmelt van der Woude van Sahara Benelux die via 040 261 96 76 bereikbaar is.

Hoofddorp / Eindhoven, 3 augustus 2010

InFocus
Hoofddorp
06 53 292 000

Sahara Nederland B.V.
Het Schakelplein 20
5651 GR Eindhoven
040 261 96 76