InFocus Corporation versterkt Europees Management

Jan-Albert Nebbeling (42) is benoemd tot de nieuwe Country Manager Centraal Europa (Duitsland, Oostenrijk, Benelux en Italië) van InFocus Corporation. Hij is regionaal verantwoordelijk voor alle commerciële en consumer activiteiten van de onderneming. Nebbeling is al zeven jaar werkzaam bij InFocus en was in die periode belast met de Benelux, Italië en Israël. De InFocus Corporation is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van technologische oplossingen voor digitale projectie.

Jan-Albert Nebbeling: "Ik ben erg ingenomen met deze nieuwe uitdaging. InFocus is sinds 1986 op de markt. Wij zijn daadwerkelijk pioniers op het gebied van projectie en voortdurend bezig om de voordelen van producten en diensten voor onze partners te verhogen. Met de uitbreiding van ons ervaren AV en PC verkoopteam wordt ons ´commitment´ in de regio bekrachtigd."

Jeremy Farren, Vice President International Sales van InFocus Corporation, verklaarde: "Jan-Albert Nebbeling zal bij InFocus is een team ervaren AV-professionals managen. Het is de bedoeling dat hij onze rol als toonaangevende leverancier van professionele AV oplossingen in de EMEA regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika), consequent gaat uitbreiden. Tegelijkertijd versterken we onze sterke positie in de PC-distributie door de verantwoordelijkheid daarvoor een centrale plaats in het management te geven. Ik ben er zeker van dat wij daarvoor over de juiste producten, de juiste mensen en de juiste strategie beschikken."

Profiel InFocus Corporation
InFocus Corporation (Nasdaq: INFS) is de pionier en een van 's werelds leidende fabrikanten in de markt voor digitale projectie. InFocus speelt al meer dan 20 jaar in op de uitdagingen van de markt en biedt klanten continu de beste technologieën voor het huisbioscoopsegment, evenals in de zakelijke en educatieve omgeving. De digitale projectoren van InFocus transformeren wereldwijd heldere ideeën in een fascinerende audiovisuele ervaring. Voor amusement of informatieverstrekking, voor vergaderingen of presentaties in vergaderruimtes of in de privà©omgeving. Gebaseerd op jarenlange ervaring en innovatieve technologie voor digitale projectie stelt InFocus de industriestandaard voor visueel weergegeven in groot formaat mede vast. Meer dan 240 octrooien zijn het bewijs daarvan. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in Wilsonville, Oregon, en heeft vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië.

www.infocus.com

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie over het bovenstaande wordt u gaarne verstrekt door Jan-Albert Nebbeling, telefonisch bereikbaar via 036 539 21 54 of per e-mail jan-albert. [email protected] en/of door Frank Lether van Presstige Public Relations, die telefonisch via 033 245 00 70 bereikbaar is.

Rotterdam, 20 april 2009
InFocus
Blaak 732
3011 TA Rotterdam
www.infocus.com