(Persbericht) Flexibele installatie en een uitstekende beeldkwaliteit

InFocus Corporation, leverancier van digitale display technologie, introduceert de premium HD-projectormodellen IN5533 en IN5535. Deze nieuwste toevoegingen aan de bovenkant van de IN5500-serie van projectoren voor grote ruimten kenmerken zich door optimale kleurkwaliteit en prestatie en door grote flexibiliteit om de integratie in ruimten - ongeacht grootte eenvoudig te realiseren.

Professionele AV-installateurs kunnen met de IN5533 en de IN5535 kiezen tussen vijf lensopties- van short throw tot ultra-long throw. Gecombineerd met gemotoriseerde horizontale en verticale lensshift en automatische sensoren die optische verstoringen elimineren, biedt de IN5500-serie een grote flexibiliteit voor aanpassing aan een grote verscheidenheid van toepassingen en omgevingen met inbegrip van oudere installaties.

Joel Jackson, productie directeur van Spitball Media over de IN5500-serie. à¢â‚¬Å“Wij produceren grootschalige video-installaties voor zakelijke evenementen en zeer grote muziekfestivals. Wij verwachten dat de IN5500-serie veel van de technische kopzorgen bij het leveren van HD-video weg zal nemen. Naast eenvoudige installatie, inclusief de integratie met bestaande room control systemen, kunnen wij profiteren van de geavanceerde netwerk management functies om verschillende installaties verspreid over het land op afstand van media te voorzien."

High Brightness en High Definition voor veeleisende omgevingen
Visuele presentatie wordt steeds meer gemeengoed evenals de vraag om krachtige en flexibele oplossingen die zich aanpassen aan elke denkbare omgeving. De IN5533 en IN5535 bieden respectievelijk WXGA (1280x800) en WUXGA (1920x1200) native resolutie voor een breder beeld om hoge resolutiebeelden te projecteren voor huidige en toekomstige computer besturingssystemen en voor full high definition 1080p video. Daarnaast beschikt de IN5500-serie over een zes-segments kleurenwiel voor een zeer brede range aan briljante (rijke), levensechte kleuren en vloeiende kleurgradaties. Beide IN5500-modellen zijn voorzien van dubbele lampen van 6.000 lumen en een fail-safe back-upbescherming (in geval van een defecte lamp, kan de presentatie gewoon doorgaan). Ze gebruiken de nieuwste DLP DarkChip technologie en de InFocus BrilliantColor implementatie voor heldere, naadloze, filmachtige beelden, zelfs in ruimten met veel omgevingslicht.

Connectiviteit voor de toekomst
De IN5500-serie beschikt over volledige analoge en digitale connectiviteit met inbegrip van HD15, HDMI 1.3, VGA, USB, BNC en componentingangen. Voor draadloze overdracht van audio, video en data zijn de systemen klaar voor draadloze verbinding via LiteShow III.

Organisaties kunnen gebruik maken van de InFocus splitscreen technologie waarmee twee bronnen gelijktijdig kunnen worden geprojecteerd in een verscheidenheid van configuraties. Dit is ideaal voor videoconferenties en distance learning waarbij meerdere presentaties of video-feeds naast elkaar moeten worden bekeken. De IN5500-serie bevat ook ingebouwde netwerk- en RS232-control voor de integratie van full-projector management en room control systemen.

Elegante styling
De IN5533 en IN5535 passen qua design naadloos in elke ruimte en zijn beschikbaar in diverse kleuren, waaronder matzwart, matwit, glanzend zwart, hout print of in voorbehandelde grondlaag voor afwerking naar wens. Een geïntegreerd kabelmanagementsysteem biedt gemakkelijke toegang tot het connectorpaneel, terwijl de kabels volledig aan het zicht zijn onttrokken. Daarmee harmonieert de projector binnen elke ruimte. De InFocus 'Blue Iris' glow ring geeft de gebruiker een uniek signaal dat of de projector opstart of uitgeschakeld is en voorkomt daarmee misverstanden.

Benjamin Joy, Director of Product Management van InFocus: "We wilden een hoogwaardige projectieoplossing bieden, die beelden genereert in elke denkbare situatie. Met enorme flexibiliteit, hoge prestaties en all-around styling speelt de IN5500 in op een breed scala van wensen en behoeften van even zovele organisaties."

Beschikbaarheid
De IN5533 (WXGA, 1280x800) en de IN5535 (WUXGA, 1920x1200) zijn per direct beschikbaar.

Over InFocus
InFocus is een leider in digitale display technologie en producent van apparatuur voor visuele communicatie. De digitale displays van InFocus geven mensen de mogelijkheid en de inspiratie (in kantoor, vergaderzaal, op de campus of rond de wereld) om hun ideeën om te zetten in pakkende presentaties. Gesteund door meer dan 20 jaar ervaring en innovatie in digitale displays, is het beleid van InFocus er op gericht een industriestandaard voor groot formaat visuele displays te vestigen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Portland, Oregon. Voor meer informatie kan men terecht op website www.infocus.com en/of volgen op Facebook en Twitter.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular