(Persbericht) Exceptionele HD-kwaliteit en veelzijdig installatiegemak

Met Full HD-weergave en flexibiliteit voor installatie biedt de nieuwe InFocus ScreenPlay 8604 een resolutie van 1080p grootbeeldprojectie en dark chip kwaliteit voor de film, sport en gaming fans. Samen met de SP8600 en de SP8602 biedt InFocus een complete lijn home cinema projectoren, waarbij de nieuwe SP8604 als hà©t paradepaardje wordt gezien. De SP8604 beschikt over extra optionele lenzen, lens shift mogelijkheid en motion smoothing (verhogen aantal frames per seconde voor een beter bewegend beeld).

Met de introductie van de SP8604 Full HD 1080p home theatre projector van InFocus komt een optimale Full HD beeldweergave met heldere, natuurlijke kleuren, diep zwart en helder wit en vloeiende beeldbeweging binnen het bereik van een grotere groep home theatre en gaming fans. De projector genereert een levensecht en uiterst gedetailleerd beeld tot wel 4,2 meter breed uit Blu-ray films en games. De SP8604 combineert de authentieke bioscoopervaring, contrast en diepte met een slank, sober design, een superstille (20dB eco) werking en veelzijdig installatiegemak.

De InFocus SP8604 1080p projector is voorzien van DLP DarkChip-technologie van Texas Instruments inclusief Dynamic Black waarmee de oorspronkelijke contrastratio van 5000:1 wordt opgevoerd tot een maximum van 30000:1. De voor videoweergave geoptimaliseerde lichtopbrengst van 1.700 lumen wordt geleverd door de Unishape lamp. Deze lamp is ontworpen om de lichtintensiteit tot op de milliseconde nauwkeurig aan te passen aan de beeldinhoud.

Gesynchroniseerd met een snel zessegment kleurenwiel (RGBRGB), voorziet Pixelworks DNX 10-bit videoprocessing de SP8604 van ultravloeiende weergave van film- en videobeelden. De vloeiende overgang tussen frames in bewegende beelden wordt verder geoptimaliseerd door de snelle kleuraanpassing van 1.07 miljard kleuren, met behulp van Variable Colour en Digital Gamma correctie.

De hoge kwaliteit van de lenzen zorgt voor een optimale bewegingskwaliteit en kleurstabiliteit. Dit resulteert in levensechte weergave van complexe scà¨nes met gebruikmaking van een standaard lichtbron (D65 precisie 1) waardoor de beelden levensecht van het scherm lijken te spatten.

Conform de InFocus-filosofie, is de SP8604 een out-of-the-box product en dus direct te gebruiken. De projector biedt daarnaast extra functies voor precisieafstelling. In tegenstelling tot zijn voorganger, het bekroonde SP8602 model, combineert de SP8604 een groter bereik van de verticale (-40 tot +120%) en horizontale (± 10%) lens shift met een keuze uit diverse korte (vastgesteld op 0,77), standaard (1,54 - 1.93:1 breedte) en long-throw (1,93 - 2.89:1 breedte) lenzen om aan een breed scala van installatiemogelijkheden tegemoet te komen. Alle lenzen zijn gemaakt van glas van een extreem hoge kwaliteit waardoor het beeld aan de rand van de projectie nagenoeg even helder en scherp is als in het midden.

De eenvoudige aansluiting van vrijwel elke apparaat op het gebied van consumentenelektronica is mogelijk via een breed scala aan ingangen waaronder drie HDMI 1.3-poorten met kleurdiepte-ondersteuning, Component, S-video, VGA en Composite Video. Systeemintegratie geschiedt met behulp van RS232c. Ook beschikt de SP8604 over een 12V trigger, een interface die het projectiescherm automatisch naar boven of beneden beweegt wanneer de projector uit of aan gezet wordt.

Met de glanzend zwarte afwerking past deze projector in elk interieur. De SP8604 combineert stijl, gebruiksgemak en veelzijdige mogelijkheden voor installatie met de echte bioscoopervaring. Daarmee is deze projector de ideale grootbeeldoplossing voor home cinema liefhebbers en fanatieke gamers.

Garantie
Zoals past bij een kwaliteitsprojector van InFocus, wordt de SP8604 geleverd met een royale beperkte fabrieksgarantie van 5 jaar op onderdelen, 3-jaar op arbeid en 1 jaar garantie op het vervangen van de lamp.

Over InFocus
InFocus is een leider in digitale display technologie en producent van apparatuur voor visuele communicatie. De digitale displays van InFocus geven mensen de mogelijkheid en de inspiratie (in kantoor, vergaderzaal, op de campus of rond de wereld) om hun ideeën om te zetten in pakkende presentaties. Gesteund door meer dan 20 jaar ervaring en innovatie in digitale displays, is het beleid van InFocus er op gericht een industriestandaard voor groot formaat visuele displays te vestigen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Portland, Oregon. Voor meer informatie kan men terecht op website www.infocus.com en/of volgen op Facebook en Twitter.