(Persbericht) InFocus Corporation, leverancier van digitale displaytechnologie, introduceert de InFocus LiteShow III draadloze adapter. De LiteShow III is te gebruiken in combinatie met elk merk projector, flatpanel of ander scherm met een VGA-ingang. De adapter zorgt ervoor dat gegevens, audio en video via een beveiligde draadloze verbinding met snelheden tot 150 Mbps en met een bereik van 91 meter eenvoudig kunnen worden gedeeld. Voor een eenvoudige integratie met professionele AV-installaties, beschikken de nieuwe modellen van InFocus projectoren over een ingebouwde aansluiting voor LiteShow III. LiteShow III is compatibel met de nieuwste besturingssystemen, waaronder Windows 7, Mac, iPhone en Windows Mobile. Daarmee kunnen deelnemers aan bijeenkomsten met behulp van hun smart phone gemakkelijk informatie delen op een groot projectiescherm.

"De InFocus LiteShow III biedt een krachtige oplossing voor draadloze verbinding en interactieve samenwerking", aldus Robert Detwiler, product manager bij InFocus. "Presentatoren kunnen extra dynamiek aan vergaderingen of bijeenkomsten toe voegen door alle deelnemers, inclusief gebruikers van een smart phone of tablet PC, eenvoudig aansluiting te bieden voor het projecteren van informatie uit hun apparatuur. Het draadloos verbinden van een notebook of smart phone via LiteShow III naar een projector is net zo eenvoudig als het verbinden met een draadloze hotspot."

Eenvoudig, veilig en flexibel
Nieuwe functies voor samenwerking maken het mogelijk om de apparatuur (zowel computers als draadloze apparatuur) van alle deelnemers in een vergaderingruimte te verbinden aan à©à©n enkel presentatiescherm. De informatie uit de apparatuur van vier verschillende deelnemers kan tegelijkertijd geprojecteerd worden.
LiteShow III kan gebruikt worden in drie veilige configuraties; alleen als draadloze display, als draadloze display met een internetverbinding en tenslotte als draadloze display met een internetverbinding en beveiligde toegang tot het netwerk.

Wanneer een projector of een ander scherm met LiteShow III is aangesloten op een netwerk, dan kunnen de computers in dat netwerk -via Liteshow III- worden verbonden met het presentatiescherm voor het delen van visuele informatie. Het leggen van die verbinding is net zo eenvoudig als het verzenden van documenten naar een netwerkprinter.

Daarnaast kunnen de deelnemers aan een vergadering direct actief deelnemen aan de presentatie door gebruik te maken van de LiteShow III USB-drive. Zo verkrijgen ze een directe, draadloze verbinding zonder de noodzaak daarvoor eerst speciale software te moeten installeren.

Draadloze weergave van hoge kwaliteit
Videobeelden spelen vandaag de dag een belangrijke rol bij het delen van informatie, zowel in een zakelijke als educatieve omgeving. Maar het delen van die informatie via een draadloze verbinding werd vaak verstoord door een schokkerige presentatie met interrupties. LiteShow III zorgt voor een snelle on-board videodecodering, zodat daarvoor niet de geheugencapaciteit van de computer gebruikt hoeft te worden. Dit zorgt voor een snelle en ononderbroken weergave van HD video en audio, ongeacht de snelheid van de verbinding of de verwerkingscapaciteit van de computer.

Prijzen en verkrijgbaarheid
De InFocus LiteShow III draadloze adapter is per direct beschikbaar en kost 195 euro excl. 19% btw.

Over InFocus
InFocus is een leider in digitale display technologie en producent van apparatuur voor visuele communicatie. De digitale displays van InFocus geven mensen de mogelijkheid en de inspiratie (in kantoor, vergaderzaal, op de campus of rond de wereld) om hun ideeën om te zetten in pakkende presentaties. Gesteund door meer dan 20 jaar ervaring en innovatie in digitale displays, is het beleid van InFocus er op gericht een industriestandaard voor groot formaat visuele displays te vestigen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Portland, Oregon. Voor meer informatie kan men terecht op website www.infocus.com en/of volgen op Facebook en Twitter.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular