(Persbericht) De nieuwe InFocus SP8600 projector heeft alles in zich om liefhebbers van grootbeeldprojectie te verleiden. Briljante Full HD resolutie, 1800 lumen lichtopbrengst, uitstekende kleurweergave, haarscherp contrast en een scala aan ingangen voor eenvoudige aansluiting (inclusief 2 x HDMI 1.3 en VGA). Dit alles tegen een zeer betaalbare prijs.

De zeer veelzijdige SP8600 Full HD-projector tilt de potentie van Blu-ray, games en digitale TV naar een hogere dimensie. De projector is compact en licht genoeg om deze eenvoudig te verplaatsen en is bovendien zeer eenvoudig te installeren. De SP8600 biedt levensechte beeldweergave met haarscherp contrast en kleurechtheid, zelfs bij omgevingslicht. Favoriete films, games, sport en tv-programma‘˜s worden levensecht en levensgroot weergegeven in een resolutie van 1080 pixels.

De lichtopbrengst wordt zo geoptimaliseerd dat de output 1800 lumen bedraagt. Door de toepassing van een technologie van Unishape wordt ieder beeld (frame-by-frame) gekalibreerd en zorgt de nieuwste generatie DLP DarkChip DMD voor een indrukwekkende contrastratio van 5000:1. De toegepaste technieken zorgen ervoor dat zwart echt inktzwart is en wit helder wit, met fijn gekalibreerde grijswaarden daar tussenin. De toegepaste DLP performance (data loss prevention) voorkomt het verlies aan data.

Het haarscherpe contrast en kleurweergave van 1,07 miljard kleuren komen uit een high performance kleurenwiel met zes segmenten (RGBCMY) en zorgt de PixelWorks DNX 10-bit video processing voor mooie vloeiende beelden. Daarmee is de SP8600 de projector bij uitstek voor het projecteren van films, games en HD satelliet tv als levensecht en groots entertainment voor het hele gezin.

De hoge kwaliteit lenzen zorgen voor een optimale beeldscherpte en een uniformiteit in helderheid. Dat betekent dat het beeld aan de randen van de projector nagenoeg even briljant en scherp is als in het midden.

De projector biedt een brede throw ratio, zoom- en focusmogelijkheden en een uitgebreid menu om beeldinstellingen aan te passen. Tenslotte beschikt de SP8600 over diverse ingangen als 2 x HDMI 1.3 met kleurdiepte ondersteuning, Component, S-Video, Composite video, VGA en RS232. Deze voorzien in een briljante beeldweergave van een verscheidenheid aan aan te sluiten spelers (Blu-ray, DVD‘˜s), PC's, gameconsoles en HD satellietontvangers.

De SP8600 werkt nagenoeg geruisloos (26dB). De lamp heeft een lange levensduur (4.000 uur in Eco-stand) genoeg voor het bekijken van zo‘˜n tweeduizend films. Deze eigenschappen - gecombineerd met een briljante video-weergave, het compacte design, het gebruiksgemak en de bijzondere veelzijdige toepasbaarheid maken deze meest betaalbare home theater projector uit de InFocus-range tot de perfecte introductie in de wereld van grootbeeldprojectie voor een groeiende schare van film-, game- en sportfans. De winkeladviesprijs van de InFocus SP8600 bedraagt € 1.499,= excl. btw.

Garantie
Zoals past bij een kwaliteitsprojector van InFocus, wordt de SP8600 geleverd met een royale beperkte fabrieksgarantie van 5 jaar op onderdelen, 3-jaar op arbeid en 1 jaar garantie op het vervangen van de lamp.

Over InFocus
InFocus is een leider in digitale display technologie en producent van apparatuur voor visuele communicatie. De digitale displays van InFocus geven mensen de mogelijkheid en de inspiratie (in kantoor, vergaderzaal, op de campus of rond de wereld) om hun ideeën om te zetten in pakkende presentaties. Gesteund door meer dan 20 jaar ervaring en innovatie in digitale displays, is het beleid van InFocus erop gericht een industriestandaard voor groot formaat visuele displays te vestigen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Portland, Oregon. Voor meer informatie kan men terecht op website www.infocus.com en/of volgen op Facebook en Twitter.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie over het bovenstaande wordt u gaarne verstrekt door Guido van Voorst van InFocus, telefonisch bereikbaar via 06 53 292 000 en/of door Frank Lether van Presstige Public Relations die via 033 245 00 70 bereikbaar is.

Hoofddorp, 28 oktober 2010